Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Jedno neiskorišteno skladište u Londonu nakon promjene vlasnika preuređeno je u atraktivan stambeni prostor uređen u industrijskom stilu koji najbolje odgovara ovakvom prostoru.

Kombinacija novih i starih materijala i tekstura postali su dom fotografa/filmskog producenta/glazbenika koji je u svom novom domu smjestio stambeni i radni prostor. Hala je podijeljena na tri etaže, prizemlje u kojem je radni prostor, kat gdje je stambeni dnevni prostor i galerije na drugom katu koja sadrži spavaću sobu. Obzirom da prizemlje u kojem je radni – stvaralački prostor nema prozore, dizajneri su se pobrinuli da do tog prostora ipak dopiru sunčeve zrake, postavivši prozirni stakleni pod na katu iznad kojeg se nalazi niz krovnih prozora koji se proteže vrhom krova.

Na kraju otvorenog dnevnog prostora nalaze se široka vrata koja vode na veliku terasu ispunjenu zelenilom. Idealnom da zaokruži ovu inspirativnu priču.

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Odlična transformacija iz skladišta u stambeni prostor

Izvor: