Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Mali stan koji će vas oduševiti

Najbolja stvar kod kompletnog uređenja interijera je da prostor uredite tako da u potpunosti odgovara vašim potrebama, stilu i načinu življenja. Često zbog ograničenog budžeta taj posao obavljamo sami bez prijedloga i savjeta dizajnera interijera, arhitekata i ostalih stručnjaka. Tada kreativnost dolazi do izražaja, a kako bi to uspješno obavili dobro je proučiti slične primjere i “ukrasti” poneku dobru ideju. Ako uređujete mali stan onda bi ovakav primjer prepun dobrih rješenja možda bilo najbolje kompletno iskopirati u vaš prostor. Vizualizacija uređenja interijera Poljskog studia prikazuje kako na dobar način urediti i iskoristit prostor u malom stanu.

Glavninu stana čini prostor u kojem su smješteni dnevni boravak i kuhinja. Dijeli ih radna ploha koja u nastavku, unutar crnog okvira služi kao prostor za blagovanje. Dok prostor ispod te radne plohe u kuhinji služi za spremanje suđa i posuđa, sa strane dnevnog boravka poslužio je kao police za knjige. Svoje mjesto iznad radne plohe zauzele su viseće tegle sa začinskim biljem.

U kutu dnevnog boravka smješten je radni stol sa udobnom foteljom.

Šteta je ne iskoristiti prostor ispod kreveta, a kada imate mnogo knjiga to može biti odlično mjesto za njihovo spremanje.

Pogled iz kuhinje gleda na ulaz u stan.

This div height required for enabling the sticky sidebar