Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Nekoliko ideja za blagdansko uređenje doma

Već smo ušli duboko u 12 mjesec, Božić je pred nama. Blagdansko ludilo je počelo i već se nabavljaju ukrasi i dekoracije za blagdansko uređenje doma. Umjesto da ih kupujete, razne dekoracije možete izraditi u vlastitom aranžmanu. Npr. ove godine želite nove kuglice za bor. Umjesto da ih kupujete iskoristite stare kuglice koje su vam dosadile, uzmite novine ili staru raspadnutu knjigu koju ste namjeravali baciti. Izrežite trakice od papira i polijepite ih na kuglicu. Za završni dodir posipajte ih šljokicama.

Još jedna ideja za izradu kuglica je kombinacija špage ili konca, balona i ljepila. Napušite gumeni balon, oko njega namotajte špagu ili konac i premažite je ljepilom. Nakon što se ljepilo osuši, probušite balon i dobili ste novu jedinstvenu kuglicu. Za kraj je ukrasite šljokicama ili ako je većih dimenzija ugurajte lampice unutar kugle.

Napravite bor od drvenih grana. Poredajte ih od najduže prema najkraćoj i povežite špagom. Objesite to na zid i možete okititi svoj novi bor.

Iskoristite češere, mogu poslužiti kao kuglice za bor ili samostalne dekoracije.

Karton od role wc papira može postati idealna kutijica za božićni poklon. Hrpa slatkiša pomoću vezice i malo silikona u trenu se pretvara u slatke saonice kojima će se obradovati svako dijete.

Neka i boca dobije blagdanski sjaj. za to vam je potrebno malo ljepila i šljokice, osim ako ne želite raditi prave skulpture.

Ako ste spretni sa iglama i klupkom vune iskoristite staru vestu koju ste namjeravali baciti i napravite zvijezde za bor. Bijela rasparena čarapa uz malo truda i igre neka bude snjegović kojemu toplina ne može ništa.

Suho voće također može postati lijepa dekoracija za vaš bor. Napravite malu šumu na stolu, iskoristite plutene čepove i odrežite nekoliko borovih grančica. Uz malo ljepila i kuglica iz starih ogrlica možete ih i okititi.

Ideja je zaista mnogo, potrebno je samo malo vašega vremena.

Fotografije:

Узнать как купить аккумулятор в днепропетровске в любом городе.

This div height required for enabling the sticky sidebar