Šarm različitih stolica

Nekada je stol u blagovaoni sa stolicama u različitim bojama ili oblicima bio odraz siromaštva i neimaštine. Vremena se mijenjaju, a sa njima i trendovi u uređenju interijera. Originalnost i želja za “drugačijim“ dovela je do ovog stila, koji se može svrstati u eklektičan.

Ako ne znate kako da razbijete jednostavnost uređenja vašeg doma, nastojite da izgleda toplo i udobno, ili jednostavno želite pratiti trendove – kombinirajte različite stolice u blagovaoni. Dizajneri interijera smatraju da nema ništa dosadnije od istih stolica oko stola, te da većini stanova nedostaje osobni potpis i dinamičnost. Raznolikost o kojoj oni pričaju možete dobiti na nekoliko načina – kombiniranjem svih različitih stolica, ili zamjenom samo nekoliko komada, npr. onih koje stoje na čelu ili na jednoj strani stola.

Naravno, bitno je da sve stolice budu u istom stilu jer ipak, šest stolica različitog stila i od različitih materijala neće izgledati lijepo. Ako koristite drvo, onda kombinirajte različite modele stolica od drveta. Isto vrijedi i za plastične i tkaninom prekrivene stolice. Neki koriste isti model u različitim bojama, a neki stolice u istoj boji ali različitih modela. Vrlo je bitno da pazite na njihovu visinu kako bi svi za stolom sjedili na istoj visini, kao i na to da nasloni stolica budu podjednake visine.

Odličan način za uštedu novca je recikliranje starog namještaja. Kupljene korištene, dobivene na poklon ili pronađene na tavanu – uz malo truda i uloženog vremena, ove stolice dobivaju novo ruho i postaju predmet trendi kombinacije u blagovaoni. Što različitije teksture i nasloni čine veću različitost, a samim time i ostvaruju bolji efekt.
Buntovnicima i onima koji vole pronalaziti ravnotežu i povezanost u naizgled nespojivim stvarima, ovaj stil i te kako odgovara. Dodir šarma različitih stolica u prostoru čini interijer više osobnim i daje mu idenditet koji nikada ne postaje dosadan.

Izvor: Bravacasa.rs i Pinterest.com

www.casino-online-ua.info

Узнайте про классный портал с информацией про Сиалис софт.
тренажеры для кроссфита