Kuhinja koju će poželjeti svaka domaćica

Ova prostrana, svjetla i fleksibilna kuhinja djelo je Australskog dizajnera Kim Duffina iz tvrtke Sublime Architectural Interiors. U nastavku kuhinje nalazi se terasa koja u kombinaciji sa kuhinjom daje pregršt mogućnosti za uživanje. Vlasnici kuće zahtjevali su da kuhinja kao jedna od ključnih prostorija mora imati pogled na dolinu i zelenilo, te dovoljno prirodne svjetlosti. Dovoljno prirodne svjetlosti osigurano je velikim staklenim površinama u pozadini kuhinje i prema terasi.

Za sve površine odabrana je jednostavna bijela boja dok je za pod korišten smeđi laminat. Iza staklenih vrata sa aluminijskim okvirima na kraju kuhinje sakriveno je spremište za namirnice i posuđe, te dodatne police. Kuhinjski aparati smješteni su tako da njihovo korištenje zahtjeva što manje kretanja po kuhinji. Ova kuhinja nudi sve što može zatrebati pri kuhanju, a vlasnicima neograničeno zadovoljstvo i slasne obroke.

 

Izvor: Homedsgn.com

Нашел в интернете классный веб портал , он описывает в статьях про фильтры обратного осмоса купить https://www.aqua-room.com.ua/ochistka-pitevoj-vody/filtry-obratnogo-osmosa/
rbt.com.ua/services/special-custom-work/

стоимость ремонта квартиры киев