Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Zanimljiv stan grafičke dizajnerice

Anne-Sophie Francuska grafička dizajnerica u svoja četiri zida stvorila je dom pun osobnosti i zanimljivih detalja. Dnevni boravak pravo je mjesto za odmor i opuštanje uz knjigu ili uz glazbu, bilo da se  udobno smjesti u trosjed ili na drveni pod uz topli radijator. Police i zidovi ispunjeni su knjigama, slikama i raznim figurama koje se skupljaju godinama.

U nastavku dnevnog boravka nalazi se malena blagavaona i kuhinja. Tamna boja zidova u kuhinji ističe bijele kuhinjske elemente, a posebno žuti ormarić ispod stepenica.

U spavaćoj sobi smješten je mali radni stol na kojem dizajnerica stvara svoja kreativna djela. Interesantan detalj spavaće sobe je vanjski zid čija unutarnja strana nije presvučena nikakvom oblogom, već je ostala u izvornom obliku tako da se vidi struktura zida, odnosno veliki kameni blokovi.

U stan se dolazi kroz mali zatvoreni vrt, čija je vrijednost neprocjenjiva obzirom da se stan nalazi u velikom gradu (Bordeaux). Vrt izgleda pomalo zapušteno, kao i fasada objekta, ali baš zato ta kombinacija izgleda savršeno. Slažete li se?

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

Izvor:


У нашей компании нужный портал со статьями про защита двигателя ситроен https://karter-kiev.net/zaschity-kartera/citroen-42.html
This div height required for enabling the sticky sidebar