Stvorili su dom u golom betonu

Kada su kupili stan u njemu nije bilo ništa, samo četiri betonska zida i prazan prostor. Nakon što su podignuli zidove za kupaonicu i garderobu, te zid koji razdvaja dnevni boravak i spavaću sobu, mladom bračnom paru trebalo je četiri mjeseca za kompletno uređenje i opremanje stana. Supruga arhitektica po zanimanju obavljala je kreativni dio posla dok je suprug obavljao teže poslove kao što je postavljanje poda.

Odmah do ulaza u stan nalazi se kupaonica u crno sivoj kombinaciji. Svaki centimetar malene kupaonice odlično je iskorišten, a čak je ostalo prostora za nekoliko slika na zidu. Po cijelom stanu možemo vidjeti gole betonske dijelove zida koji ukazuju na odličan posao koji je ovaj par napravio.

U sklopu kuhinje smještena je malena blagavaona do koje se nalazi dnevni boravak u kojem možemo vidjeti vrlo jednostavano i jeftino rješenje za stolić. Ispod velikog prozora u dnevnom boravku smješten je radni stol, koji dok se ne koristi sakriva zavjesa. Drugu polovicu stana čini spavaći dio koji se sastoji od roditeljskog dijela, garderobe i spavaone za bebu.

Izvor: The-village.ru

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

ворота ковані

https://cleansale.kiev.ua

http://cleansale.kiev.ua/promyshlennyj-alpinizm