Izduženi stan površine 42 kvadrata

Ovaj mali, izduženi stan površine 42 kvadrata smješten je u Tel Avivu. Njegovo uređenje potpisuje dizajnerica interijera . Kako bi optimizirala doživljaj prostora, dizajnerica je odabrala minimalističko uređenje i monokromatsku, crno/bijelu shemu boja. Podovi, zidovi i namještaj, sve je u bijeloj boji.

Na ulazu se nalazi malo, ali korisno spremište i kupaonica. Drugi dio stana je glavni dnevni dio, kuhinja, blagovaona i boravak. Obzirom na uski oblik, dizajnerica je zaključila da je stan premalen za odvojeni namještaj u blagovaoni i dnevnom boravku, te je ta dva prostora objedinila u jedan. Za to je bio potreban odgovarajući namještaj koji će ispuniti obje uloge. Izbor je pao na Eero Aarnio Parabel stol i četiri Kite stolice koje je dizajnirao Karim Rashid.

Još jedno pametno rješenje napravljeno je između spavaće sobe i dnevnog boravka. Umjesto klasičnog zida kao pregrade između dva prostora, ulogu zida preuzeo je ormar, čija leđna strana u dnevnom boravku služi kao multimedijska komoda sa TV-om.

Izvor:

http://unc-mps.com.ua

biceps-ua.com

buysteroids.in.ua