Kada garaža postane stan

Nizozemski Studio Appelo napravio je preuređenje garaže u obiteljski dom, koji se nalazi u industrijskom dijelu Amsterdama. Arhitekti su nastojali što bolje iskoristiti prostor, te ga urediti na jedinstveni način. Garaža površine 115 m² podijeljena je u tri zone: kuhinja, boravak sa knjižnicom, i privatni dio sa dječjom igraonicom. Kuhinja i boravak nalaze se sa prednje strane koja gleda na ulicu, dok je dječji i privatni dio okrenut prema dvorištu zgrade. Industrijski elementi obilježuju prostor: betonski pod, namještaj, metalni prozorski okviri. Ograničeni budžet bio je vrlo važan čimbenik u cijeloj priči, stoga je sve pažljivo dizajnirano kako bi se maksimalno iskoristio svaki uloženi cent.

Izvor: Freshome.com

система автоматического полива

http://101binaryoptions.com

www.3kovra.com.ua/kovrolin/kovrolin-dlya-doma/