Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Fotografije stana prije i poslije partya

Kako bi dobili što bolje fotografije minimalistički uređenog stana nakon njegova preuređenja, arhitekti Francuskog studia  iscenirali su party u stanu, odnosno izgled stana nakon partya. Tako na fotografijama možemo vidjeti mamurne domaćine, razbacane šarene konfete, prazne boce po stolovima i ostale detalje koje možemo vidjeti u stanu nakon partya.

Ovaj prekrasni prizemni moderni stan od 160 m² u vlasništvu je mladog bračnog para sa dvoje malene djece. Donji dio stana napravljen je kao veliki otvoreni društveni prostor dok se spavaći dio nalazi na katu. Prizemlje je izvedeno u dva nivoa sa velikim staklenim prozorima i vratima u dnevnom boravku i blagavaoni. Originalne stepenice zamjenjene su sa drvenim stepenicama na metalnoj konstrukciji objenoj u crnu boju, istu kao što je i stol u blagavaoni.

U prizemlju osim dnevnog boravka i blagavaone smještena je i kuhinja, prostor za gledanje tv-a, vešeraj i mali wc. Na katu su uz kupaonicu smještene tri spavaće sobe, 2 dječje i roditeljska sa garderobom i privatnom kupaonicom.

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

Izvor: 



This div height required for enabling the sticky sidebar