Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Adaptacija Alanovog stana

/

Adaptacija Alanovog stanaAlanov stan površine 65 kvadrata nalazi se u Barceloni. Projekt adaptacije odradio je arhitekt .

Adaptacija Alanovog stanaPrije adaptacije stan su razdjeljivali brojni pregradni zidovi čije je rušenje omogućilo nesmetan protok dnevnog svjetla. Osim prostorija koje se nalaze do vanjske fasade, svi ostali prostori bili su previše tamni i tmurni.

adaptacija-alanovog-stana-3Stoga je jedna od glavnih zadaća arhitekta bila stvoriti otvoreni prostor kroz koji će dnevna svjetlost nesmetano prodirati.

adaptacija-alanovog-stana-4Od svih zidova, nakon rušenja ostali su samo zidovi hodnika.

Adaptacija Alanovog stana

adaptacija-alanovog-stana-6

Adaptacija Alanovog stana

adaptacija-alanovog-stana-10

adaptacija-alanovog-stana-9Stan prije adaptacije,

Adaptacija Alanovog stanaStan nakon adaptacije

Izvor: Archdaily.com