Vesela spavaća soba za dvije djevojčice

Tvrtka Pebble Design uredila je veselu i razigranu spavaću sobu, kombinirajući oslikavanje zida i namještaj po mjeri, savršeno prilagođen prostoru.

Spavaća soba namijenjena je djevojčicama starosti 5 i 8 godina. Roditelji su od dizajnera tražili da urede sobu tako da djevojčice dobiju prostor u kojem će spavati, oblačiti se, učiti i imati dovoljno prostora za igru. Prostorija od 11 m² bila je savršena za uređenje takve spavaće sobe.

Zadatak nije bio nimalo jednostavan, jer je trebalo zadovoljiti različiti ukus djevojčica različite starosti. Dizajneri su došli do rješenje kojime će obje djevojčice biti zadovoljne i odlučili su zidove obljepiti veselim i zaigranim zidnim naljepnicama, koje uključuju i neke zgode iz života djevojčica.

Soba je podijeljena na dva dijela, sa jedne strane su postavljeni kreveti i ormari, dok je druga strana određena za rad, učenje i igru. Postavljena je kombinacija ugradbenih ormara i kreveta na kat, te je na taj način maksimalno iskorišten prostor sa jedne strane sobe.

Radni stol je podijeljen na dva dijela sa ladicama u sredini koje jasno definiraju prostor svake djevojčice i omogućuju istovremeni rad i učenje. Iznad stol postavljene su police, a klupica za sjedenje do radnog stola zapravo je kutija u koja služi za pospremanje igračaka.

Sve u svemu jako lijepa soba prepuna dobrih rješenja koja možete iskoristiti prilikom uređenja dječje spavaće sobe.

Izvor: Contemporist.com

кладка кирпича цены киев

купить диван киев

Велосипеды Merida