Dva drvena uzglavlja sa ugrađenom rasvjetom

Spavaće sobe više nisu samo prostor za spavanje, već su postale vrlo atraktivan i zanimljiv prostor.

Spavaće sobe idealne su za eksperimentiranje i igru sa novim stilovima i dizajnom interijera. Obzirom da je to osobni prostor odvojen od ostatka doma, u takvom prostoru najlakše je izraziti svoju osobnost. One više nisu samo prostor za spavanje, već su postale vrlo atraktivan i zanimljiv prostor. Upravo takve su dvije spavaće sobe koje predstavljamo u nastavku. U obje možemo vidjeti jedinstvena drvena uzglavlja sa ugrađenim rasvjetnim tijelima.

Prva ima pomalo ekološki pristup sa zelenim zidom iznad radnog stola. U nastavku zelenog zida nalazi se drveno uzglavlje izrađeno od uskih letvica, koje na nekoliko mjesta zamjenjuju isto takve dugačke i uske lampe. Nasuprot kreveta čitavu širinu zida zauzima ugradbeni ormar sa centralno smještenim TV-om.

Krevet u drugoj spavaćoj sobi ima uzglavlje izrađeno iz drvenih ploča različitih dimenzija, postavljenim na različitim udaljenostima od zida i sa pozadinskim osvjetljenjem u procjepu između ploča. U sklopu sobe nalazi se tuš kabina sa jedne strane te lounge dio sa dvije fotelje na drugoj strani sobe.

Izvor:

velomarket.org.ua/category/velosipedy-trek/

У нашей организации важный блог с информацией про https://220km.net.
цена гречихи