Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Romantično uređeni dom

/

Da li više volite moderne ili rustično uređene interijere? Ako je vaš odgovor rustični interijeri onda će vas ovaj romantično uređeni dom oduševiti. Kuća je prepuna rustičnog namještaja i sitnih detalja zbog kojih je ovo pravi dom. Prirodna svjetlost koja ispunjava prostor daje interijeru puni sjaj. Zelene biljke i šareno cvijeće savršeno pristaju u stare betonske i keramičke tegle.

romanticno-uredeni-dom-2

Madrac i jastuci postavljeni su na betonsku podlogu i čine prekrasni kutak za odmor i čitanje. Okružuju ga rustični detalji, lusteri, prozor, betonske tegle i svijećnjaci.

romanticno-uredeni-dom-3

U ružićastoj blagavaoni nalazi se drveni stol i stolice te stara drvena škrinja koja skriva mnoge tajne i uspomene. Na zidu iznad škrinje postavljene su slike malih anđela.

romanticno-uredeni-dom-4

Ogledalo koje bi svaka žena poželjela u svom domu.

romanticno-uredeni-dom-5

Jedini detalji koji se razlikuju od ostatka kuće su moderni kuhinjski uređaji vješto prikriveni između crnih ploča kako ne bi narušavali rustični izgled interijera.

romanticno-uredeni-dom-6

Na radnom stolu nema računala, već samo pribor za pisanje i papiri, te mnoštvo privatnih fotografija i poruka na zidu.

romanticno-uredeni-dom-7

romanticno-uredeni-dom-8

Kao što je u kuhinji betonski sudoper, tako je u kupaonicu postavljen betonski umivaonik.

romanticno-uredeni-dom-9

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

romanticno-uredeni-dom-10

Izvor: