Prizemnica sa neobičnim dnevnim boravkom

Ova prekrasna prizemnica puna svjetlosti, zelenila i drvenih obloga djelo je arhitekata studia . Drvo je najzastupljeniji materijal u kući, postavljeno je na podovima, zidovima i ponegdje na stropu. Uz drvene obloge odlično su se uklopile zelene biljke koje nisu zasađene u klasične tegle već je u podu napravljen dio za sadnju biljaka, a to možete vidjeti odmah na samom ulazu u kuću, u dnevnom boravku, iza staklenog zida kupaonice.

Ako često volite mijenjati izgled i raspored namještaja u dnevnom boravku onda ovakav dnevni boravak nije za vas. Njegov glavni dio spušten je u odnosu na ostatak kuće i ne nudi mnogo prostora za nove kombinacije jer je sjedeći dio izbetoniran i na njega su postavljene udobne spužve za sjedenje. U dnevnom boravku sigurno ćete primjetiti jedan neobični detalj a to je motora za specijalne utrke.

U nastavku dnevnog boravka nalazi se blagavaona i kuhinja sa kuhinjskim otokom. Kuhinja je izvedena u modernoj kombinaciji drva, metala i klasične opeke. Uz kuhinju smještena je također pomalo neobična smočnica. Neobična je iz razloga jer za razliku od uobičajenih smočnica ima stakleni zid što je vrlo praktično jer za vrijeme kuhanja odmah možete vidjeti gdje vam je pojadina namirnica.

Spavaća soba sadrži garderobu i privatnu kupaonicu sa staklenim zidom iza kojega se nalaze zelene biljke pa dok se tuširate imate osjećaj da ste u prirodi ispod slapa.

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

Izvor: 

 

 

 

http://cleansale.kiev.ua/promyshlennyj-alpinizm

https://surrogacycmc.com/prices/

сімейний відпочинок на морі