Odličan primjer nadogradnje kuće

Dolaskom novog člana obitelji u kuću često dolazi do potrebe za dodatnim prostorijama. Tako je bilo i u ovom slućaju pa su vlasnici nakon rođenja djeteta odlućili proširiti kuću kako bi imali prostora za sve aktivnosti i potrebe cijele obitelji. Kako bi maksimalno iskoristili novi prostor angažirali su arhitekte iz tvrtke AR Design Studio.

Na kuću izgrađenu 1950 godine željeli su dodati još dvije spavaće sobe na katu, te u prizemlju veliki obiteljski prostor sa puno svjetlosti i pristupom u vrt. Arhitekti su ispunili želje vlasnika i na postojeću kuću dodan je novi dio modernog izgleda. Nadograđeni dio ima ravan krov, u prizemlju se ističu velike staklene površine i fasada crne boje, dok su vanjski zidovi kata obloženi drvom.

U prizemlju nadograđenog dijela kuće smješten je wc, dnevni boravak, blagavaona, kuhinja. Velika staklena stijena u prizemlju omogućuje pogled u vrt te mnogo prirodne svjetlosti. Interijer novog dijela kuće izveden je u crno bijeloj kombinaciji podova i zidova. Na katu je dobivena velika spavaća soba sa garderobom i kupaonicom te još jedna manja spavaća soba za djecu.

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

Izvor: Myhouseidea.com

твердотопливные котлы длительного горения

https://topobzor.info/paver-bank-s-portativnoj-kolonkoj-piple-s5/

купить грунтовку