Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

CL kuća

Iz već postojeće kuće arhitekti studia napravili su modernu kuću koja se odlično uklapa u sliku seoskog imanja na kojem se nalazi.

Projekt su započeli transformirajući privatne prostorije (spavaće sobe i kupaonice) koje su zatim spojene sa novim dijelom kuće u kojem su društvene prostorije (dnevni boravak, blagavaona i kuhinja). Privatne prostorije su dimenzionirane ovisno o njihovoj namjeni, dok su društvene prostorije istaknute visinom i velikim prozorima. Kako bi kuća bila što više energetski učinkovita smještena je tako da se što više iskoristi sunčeva energija te su postavljeni solarni kolektori.

Izvor i slike:



This div height required for enabling the sticky sidebar