Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Zelena oaza na brdovitom terenu

Lokacija ove zelene oaze je Mill Valley u Kaliforniji, a projektirali su je arhitekti tvrtke za klijente koji su u nastavku kuće trebali dodatni prostor za jogu i umjetnički studio. Rezultat ove suradnje su dvije drvene kućice savršeno uklopljene u teren i okoliš koji ih okružuje. Drvo je poslužilo kao glavni materijal za gradnju, a umjesto klasičnih krovova na kućicama su postavljeni zeleni krovovi. Velike staklene stijene unose prirodu u prostor i omogućuju vlasnicima da uživaju u slikanju ili da se opuštaju uz vježbanje i jogu u ovoj zelenoj oazi.

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

Izvor:

В интеренете нашел классный web-сайт , он рассказывает про Велосипед Merida http://velomarket.org.ua
Предлагаем http://220km.net у нашего менеджера.
This div height required for enabling the sticky sidebar